Finansal Kurumlar Birliği X. Olağan Genel Kurul Toplantısı Hakkında

Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu’nun 12/04/2022 tarih ve 2022/10 sayılı kararı ile Birlik Statüsünün Genel Kurul’un Toplanma Usulü başlıklı 8. Maddesi kapsamında Birliğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısının Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nureddin Nebati’nin teşrifleriyle  13/05/2022 tarihinde Cuma günü saat 14.00’da Wyndham Grand İstanbul Levent Otel, Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No:177-183 34394 Şişli/İSTANBUL adresinde Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde SEÇİMLİ olarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Aynı Karar uyarınca ve Birlik Statüsü’nün 9/1. Maddesi gereği, toplantı tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, toplantı yeter sayısına bakılmaksızın ikinci ve son toplantı, 23/05/2022 tarihinde Birlik merkezi-Esentepe Mah. Büyükdere Cad Bahar Sokak No:13 River Plaza K:18 Ofis No:48-49 Şişli/İSTANBUL adresinde ve saat 10:00’da gerçekleştirilecektir.

Genel Kurul’a katılarak oy kullanacak üye şirket temsilcilerinin listesinin aslı 06/05/2022 günü saat:09:00’dan itibaren 3 gün (Cuma, Cumartesi, Pazar) süre ile her gün 08:00-17:00 saatleri arasında  Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Bahar Sokak NO:13 River Plaza K:18 Ofis no:48-49, Şişli/ İstanbul adresinde bulunan Birlik Merkezinde asılarak ilan edilecektir.

Söz konusu üç günlük süre içerisinde (06/05/2022 – 08/05/2022 tarihleri arasında) listeye ilişkin itiraz ya da değişiklik talebinizi, Şişli 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na hitaben hazırlayacağınız bir dilekçe ile Birliğimize teslim etmek suretiyle yapabilirsiniz. Üçüncü günden sonra yapılacak itiraz ve değişiklik talepleri geçerli olmayacağından, süresi içerisinde listelerde şirketinizle ilgili kısımların dikkatle kontrol edilerek, şirket unvanı, temsilci adı ve şirketteki görevi ile T.C. kimlik numarasına ilişkin herhangi bir değişiklik veya düzeltme talebiniz olması durumunda, 08 Mayıs 2022 Pazar günü saat: 17:00’a kadar, yukarıda belirtilen şekilde hazırlayacağınız dilekçenizi Birliğimize teslim etmeniz gerekmektedir. Birliğimize teslim edilecek itiraz veya değişiklik taleplerinize ilişkin dilekçeleriniz Şişli 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na Birliğimiz tarafından toplu olarak iletilecektir. İtiraz ya da değişik taleplerinin incelenmesi sonrasında, sadece Şişli 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan listede bulunan temsilciler tarafından 13 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenecek Olağan Genel Kurul toplantısında oy kullanabileceği hususunu önemle hatırlatırız.

Tarih   : 13/05/2022

Saat     : 13:30-17:30

Yer      : Wyndham Grand İstanbul Levent Otel, Charlie Chaplin Salonu, 2. Kat

Esentepe Mah. Büyükdere Cad.No:177-183, 34394, Şişli İSTANBUL

Genel Kurul Toplantısı Programını görmek için tıklayınız.

Genel Kurul Toplantısı Gündemini görmek için tıklayınız.

Bağımsız denetim raporları için tıklayınız.