Finansal Kurumlar Birliği IV.Olağan Genel Kurul Toplantısı Hakkında

Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek'in teşrifleriyle onurlandıracağı, Birliğimizin  IV. Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

10 Mayıs 2016 tarihindeki Genel Kurul’a katılarak oy kullanacak üye şirket temsilcilerinin listesinin aslı 03 /05/2016 günü saat:09:00’dan itibaren 3 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe) süre ile mesai saatleri içerisinde (09:00-17:00) Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Bahar Sokak NO:13 River Plaza K:18 Ofis no:48-49, Şişli/ İstanbul adresinde bulunan Birlik Merkezinde asılarak ilan edilecektir. Bu 3 gün içerisinde listeye itiraz ya da değişiklik talebi Birlik Merkezine yapılabilecek, ondan sonraki itiraz ve değişiklikler geçerli olmayacaktır. Bu sebeple listelerde şirketinizle ilgili kısmın kontrol edilerek;  firma ismi, temsilci adı, ünvanı ve TC kimlik numaralarını dikkatle inceleyerek herhangi bir düzeltme talebiniz olması durumunda süre bitimini beklemeksizin tarafımızı bilgilendirmenizi önemle hatırlatmak isteriz.

Genel Kurul Toplantısı Programını görmek için tıklayınız

Finansal Kurumlar Birliği Bağımsız Denetim Raporu için tıklayınız

FKB- Faktoring İktisadi İşletmesi Bağımsız Denetim Raporu için tıklayınız

FKB- Finansal Kiralama İktisadi İşletmesi Bağımsız Denetim Raporu için tıklayınız